Mässor i hotell- & mötesbranschen

Mässor - inspirationsplats för dig som bokar och arrangerar möten, fest & event

På denna sida har vi gjort en översikt över mässor med koppling till möten, konferenser, fest, event, hotell och turism. Informus ställer ut på vissa av mässorna och på en del av dem har vi också en samlingsmonter där vi har med oss representanter från olika hotell och mötesanläggningar. Om du arbetar på en anläggning och vill ställa ut tillsammans med oss, kan du läsa mer om det här »


23 okt 2019 i Uppsala:
Meeting X-press »

Meeting X-press Uppsala - tidseffektivt och affärsdrivande
Meeting X-press är ett business-speedmeeting event, som är glatt och seriöst på en och samma gång. Meeting X-press är ingen traditionell mässa utan ett event med färre medverkande mötesföretag och inbjudna besökare. Du kommer att få några minuter till bords med samtliga medverkande mötesföretag. Här erbjuds du fantastiska möjligheter att ställa frågor och få inspiration inför era kommande konferenser och aktiviteter.

Datum 23 oktober
Plats The Bishop Arms – Elite Hotel Academia
Tid prel. 08.30 – 11.30


6 nov 2019 i Sthlm:
Julglam »

Välkommen till Julglam – det i särklass juligaste eventet för dig som bokar event och konferenser. Vi utlovar en kväll full av inspiration och nätverkande samtidigt som julkänslorna slår i taket.

Julglam på Café Opera är ett mysigare event där du som konferensbokare får tips och inspiration inför nästa konferens, samtidigt som vi tillsammans kommer i riktig julstämning med en skönsjungande och stämningsfull kör, pepparkaksdoft, levande ljus och sprittig cava. Botanisera bland en bukett av proffsiga konferensanläggningar för att hitta uppslag till vårens kickoffs & konferenser.


Datum: 2019-11-06
Tid: 16:00 - 18:00
Ort: Stockholm
Plats: Café Opera


6 nov 2019 i Sthlm:
Större Möten & Event »

Större Möten & Event - På Downtown Camper by Scandic
En mässa för dig som planerar, bokar, köper eller arrangerar större konferenser, kongresser och event! På Större Möten & Event träffar du Sveriges ledande hotell och mötesplatser, kongressanläggningar, arenor, fest- och eventlokaler, conventionbyråer och destinatonsbolag många som har kapacitet för deltagare. Låt dig inspireras i en personlig och avslappnad miljö.

Datum 6 november 2019
Tid 15.00 – 18.00
Plats Downtown Camper by Scandic


19 nov 2019 i Gbg:
Meeting X-press »

Meeting X-press Göteborg - Speedmeeting i Göteborg
Meeting X-press är ett tidseffektivt och affärsdrivande koncept som ger dig som köper möten och konferenser en unik möjlighet att gå på djupet med framtida mötesleverantörer. Vi bjuder på en härligt god frukost samtidigt som du till bords träffar våra utvalda anläggningar och hotell. Varmt välkommen.

Datum 19 november
Plats Scandic Rubinen, Göteborg
Tid prel. 09.00 – 12.00


21 nov 2019 i Norrköping:
Lyxtorsdag »

Vårt populära event Lyxtorsdag är en lyxigare workshop med guldkant för dig som planerar och bokar konferenser, kickoffs, ledningsgruppsmöten och stora möten. Här får du ett gyllene tillfälle att träffa professionella konferensanläggningar samtidigt som du även träffar intressanta side-kicks där varje konferensanläggning har valt ut en samarbetspartner som de presenterar på Lyxtorsdag. Lägg därtill att du har ett perfekt tillfälle att knyta nya kontakter med några av landets bästa konferensanläggningar, få nya idéer och inspiration till er nästa konferens samt njuta av ett härligt torsdagsmingel med folk från andra branscher som har en sak gemensamt med dig: de bokar också möten och konferenser.
Varmt välkommen till en lyxigare torsdag!


Datum: 2019-11-21
Tid: 16:00 - 18:00
Ort: Norrköping
Plats: The Lamp Hotel


22 nov 2019 i Sthlm:
Meeting X-press »

Meeting X-press är ett business-speedmeeting event, som är glatt, fartfyllt och seriöst på en och samma gång. Meeting X-press är ingen mässa utan ett mindre, intimt event med färre utställare och deltagare. Du kommer att fa° na°gra minuter till bords med samtliga konferensanla¨ggningar som deltar. Ha¨r erbjuds du en fantastisk mo¨jlighet att sta¨lla fra°gor och fa° inspiration info¨r ert kommande mo¨te eller event. Under eventet avnjuter du en lyxig frukost.


Datum: 22 november 2019
Plats: World Trade Center Stockholms Restaurang
Tid: Under planering


Heta tips

Här får du förslag på några ställen som är värda att titta närmare på!

Ersta Konferens & Hotell 

Stockholms vackraste utsikt! Just nu bjuder vi på en härligt uppfriskande smoothie till eftermiddagsfikat. Boka senast 30/6 och uppge koden: Informus.

Aspenäs Herrgård 

En naturskön plats för stora och små möten - inte längre än 20 minuter från centrala Göteborg.

Läs mer »

Buustamons Fjällgård 

Konferera i genuin och kreativ fjällmiljö 732 möh och låt kockarna förbereda fantastiska måltider i en underbar miljö!

Läs mer »

Aktuellt

KALENDER

23 okt 2019 i Uppsala:
Meeting X-press »

6 nov 2019 i Sthlm:
Julglam »

6 nov 2019 i Sthlm:
Större Möten & Event »

19 nov 2019 i Gbg:
Meeting X-press »

21 nov 2019 i Norrköping:
Lyxtorsdag »

22 nov 2019 i Sthlm:
Meeting X-press »

Till Informus Facebook