Antal träffar: 1

Äventyrens Ö

Stockholms län - Åkersberga

Allmänt

 

Konferens

100

Boende

200

Restaurang

200

Fest

 

Aktivitet

400

Karta

 

Hemsida

 

Allmänt

fjrigjwwe9r4KUND:EgenText

Äventyrens Ö firade 20 års jubileum 2014.

Vi hade en tydlig bild över hur den kompletta mötesanläggningen skulle se ut när vi med hjälp av naturen skapade Äventyrens Ö.

Vi ville underlätta för möten mellan människor i en miljö som sätter roller och mönster ur spel. Vi ville roa och tillföra energi i mötesvärlden. Och vi ville mana till eftertanke, reflektion och utveckling.

På ön finns kurs- och möteslokaler för upp till 100 personer. Men vi har också lägereldar, sommarängar och soliga klippor där det går alldeles utmärkt - ofta bättre - att ha möten.

Så om du planerar för ett möte där ni möts. Där kommunikationen är dubbelriktad och där gemenskapen stärks - låt då oss hjälpa dig med det mötet!

För vi arbetar med lek och vi arbetar med allvar.
På en ö 45 minuter norr om Stockholm.

Välkommen till ett nytt sätt att mötas!


Utbud

Ansluten till

Läge

Om oss

Övrigt

Konferens

KONFERENS PÅ ÄVENTYRENS Ö

På ön finns kurs- och möteslokaler för upp till 100 personer. Vi har Sommarhemmet för er som vill ha en ostörd miljö. Men vi har också lägereldar, sommarängar och soliga klippor där det går alldeles utmärkt, ofta bättre, att ha möten. För platsen är mer avgörande än du kanske tror när du har något viktigt att tala om. Sommarhemmet är ett eget hus där du kan hålla möten om du inte har några krav på konferensservice. Där finns nämnligen varken värdinnor, kopiatorer eller dataprojektorer. Bara fågelkvitter och vågornas svall. Det är ett hus för er som vill kliva av världen för ett par dagar. Där ni får vara i fred i en miljö som gjord för att återvinna kraft och energi.

För er som har högre krav på service och AV-teknik, erbjuder vårt närområde i Stockholms Skärgård många guldkorn i form av små mysiga skärgårdspensionat eller högeffektiva konferensanläggningar.

Vi hjälper dig gärna med bokning, planering och upplägg isamband med bokning av våra program.


Kapacitet

Vi erbjuder

Kontakta

Boende

ÄVENTYRENS Ö ERBJUDER UNIKT OCH PRIVAT BOENDE I EGET HUS PÅ ÖN FÖR ER GRUPP

Vill ni ha det lite bekvämt eller tillhör ni det vildmarkstörstande, äventyrliga släktet? 

Vi har boende som passar de flesta.

Sommarhemmet är ett stort gammalt skärgårdshus som nyligen totaltrenoverats till en skön boutiquekänsla. Ni har hela huset för er själva inklusive den vackra trädgården med utsikt över skärgården.
Ert eget konferensrum prytt med modern fotokonst, stor balkong och ett härlit sällskapsrum med sköna soffgrupper.
Ni bor i 11 dubbel eller flerbäddsrum. Totalt 26 bäddar. Är ni fler än 26 så har vi fyra unika skärgårdsstugor till. Alla unikt och varsamt renoverade med ytterligare 14 bäddar.
Frukosten tillagar ni själva tillsammans med härliga råvaror som vi stuvat in i kylarna kvällen innan.
Lunch & middag äter ni i vår Base Camp där kockarna står för närodlad och hälsosam matlagning. För och eftermiddagskaffe kommer vi ut med och ni bestämmer var. Kanske den sköna klippan vid vattnet där de flesta slår sig ner för grupparbeten och chill.

Runt huset ligger en lummig fruktträdgård och ägorna inramas av vatten på bägge sidor. En unik miljö för avkopplande möten på en klippa i solnedgången.

FÖR ER SOM ÄLSKAR NATUREN & VILDMARKSLIVET

Och för er som tycker om lite vildmarksliv - kanske våra lappkåtor passar er som handen i handsken? Där sover ni i sovsäckar runt lägerleden. De fyra kåtorna har plats för upp till 100 övernattande.


Kapacitet

Rummens standard

Pris

Kontakta

Restaurang

Vi väntar på fler uppgifter från Äventyrens Ö.

Kapacitet

Fest/Event

Vi väntar på fler uppgifter från Äventyrens Ö.

Kapacitet

Aktiviteter

Äventyrens Ö är Sveriges ledande utomhuscenter för utveckling av arbetsgrupper och ledare i Outdoor Training miljö.

Våra kurser, föredrag och seminarier syftar till att skapa betående förändringar vid hemkomsten till skillnad från aktiviteterna/femkamperna, vars syfte är att roa och höja energinivån för stunden.

Teambuildingprogrammen leds av handledare med beteendevetenskaplig utbildning ex.vis UGL-handledare, mental tränare, psykologer och debreifinghandledare. Vi är förutom UGL-kurserna licensierade/auktoriserade användare av såväl MBTI, IDI och SDI

Samtliga våra aktivitetsguider är välutbildade fjäll- & eller vildmarksguider med en gedigen säkerhetsutbildning och ett grundläggande intresse för människor.

De flesta av våra program är mobla och kan genomföras varhelst det finns lite natur att vistas i. Många av programmen går att genomföra året runt men vi erbjuder naturligtvis också inomhusseminarier och aktiviteter. Säsongen på vår egen ö är april-november, men mobila arrangemang och utvecklingsprogram fungerar året runt.


Kapacitet

Vi erbjuder

Kontakta

Karta

Tel: 08-540 881 16, 540 606 23

Sparade träffar: 0

Mina listor:

Sparade i listan:

Inga sparade, klicka på 'Spara' för att lägga till en träff i listan.

Gör en förfrågan:

Skicka snabbt och enkelt en förfrågan till alla träffar du sparat.

Namn
Företag
Telefon
E-post
Meddelande

Visa fler uppgifter

Avser
Jag vill
Ankomst
Avresa
Antal pers
Antal enkelrum
Antal dubbelrum
Antal konferensrum
Antal grupprum
Rensa »

Heta tips

Här får du förslag på några ställen som är värda att titta närmare på!

Filmhuset 

De är öppna att hyra för alla som vill anordna filmvisningar, konferenser, möten och sammankomster.

Aktuellt

Till Informus Facebook